ew

IJSALUT Centre Salut Integral

Ronda Monestir Nº 90 Banyoles

972 57 35 33    [email protected]

 • Inicio
 • Fisioteràpia i Osteopatia

TRACTAMENTS

 

TRACTAMENT I REHABILITACIÓ DE LESIONS ESPORTIVES I LABORALS

Un esquinç, una contractura, una ruptura muscular, etc. tots hi estem exposats tan bon punt fem un esport i/o treballem exposats a riscos associats com la postura forçada, moviments repetitius i manipulació manual de cargues.

Seguir unes bones pautes per evitar-ho és molt important, però en el cas de patir-ho és clau recuperar aquella lesió el màxim possible, de la forma adequada i amb el temps pertinent per tal d’evitar reincidències futures.

QUIROMASSATGE RELAXANT

A partir d'aquest massatge, lent i profund, s'aconsegueix un efecte sobre el sistema muscular i nerviós. La musculatura es va distenent i adquirint major flexibilitat, els efectes sedants no seran només a nivell físic, sinó que també arribaran al nivell psíquic, millorant l'ansietat i els estats d'estrès.

MASSOTERÀPIA DESCONTRACTURANT

L'organisme es troba diàriament envoltat de tensions i agressions que provoquen sobre els teixits, òrgans, músculs i nervis, contractures que poden desencadenar en un procés àlgic. A més, el cansament o l'esforç intens i la manca d'exercici físic fa que el sistema muscular es congestioni.

Amb el massatge, distenem, relaxem, donem calor a les zones afectades, disminuïm el dolor, eliminem fatiga i descongestionem evitant la laxitud muscular. En definitiva, millorarem l'estat i evitarem que aquest procés vagi a més, fent notar al pacient una sensació de benestar i vitalitat.

REHABILITACIÓ PRE-POST QUIRÚRGICA

Una intervenció quirúrgica requereix una bona preparació prèvia per reforçar la musculatura relacionada, reeducar funcions errònies, minimitzar seqüeles, etc.

La rehabilitació posterior a la intervenció quirúrgica recupera el to muscular perdut, el balanç articular pre-intervenció, reeduca la marxa i tracta les cicatrius, entre d’altres. Tot això per garantir l’adaptació del cos i portar-lo al mateix nivell previ a la intervenció.

REEDUCACIÓ POSTURAL

A nivell postural poden haver-hi petites descompensacions que comporten un mal funcionalment global de la postura. Aquestes descompensacions a la llarga poden desencadenar dolors: si es prolonguen molt en el temps poden arribar a ser la causa de les lesions més importants.

Corregir això el més aviat possible és curar-se en salut.

GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESSIVA

Les abdominals no només tenen la funció estètica de “ventre pla” o “tauleta de xocolata”, tenen una funció molt important, que és estabilitzar tota la zona lumbar.

Davant d’unes abdominals flàccides, la columna lumbar ha de fer molta més força per sostenir-se i a la llarga això pot ser causa de dolors i altres lesions com artrosis, lumbàlgies, hernies discals etc.

Per treballar les abdominals profundes que són les encarregades d’aquesta funció, tenim les abdominals hipopressives.

TÈCNIQUES

Les  tècniques utilitzades s’orienten segons el tractament, tal com la teràpia manual, per treballar els teixits; la massoteràpia, per descontracturar i/o inhibir la musculatura; la cinesiteràpia activa i passiva, per treballar estiraments, exercicis actius, mobilitzacions passives; i l’electroteràpia antiàlgica, com el TENS, parafina, magnetoterapia .

Fisioteràpia

Gemma Mumbrú

Col.legiada 9086

Diplomada en Fisioteràpia

 

 

David Juanola

Col.legiat 9423

Diplomat en Fisioteràpia

Osteopata

 

S'ATENEN MÚTUES :

MEDIFIATC  -  MONTEPIO  -  CASER  -  AGRUPACIÓ MÚTUA

MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA - MÚTUA INTERCOMARCAL

FISI-ON - MAPFRE  -  SANITAS  - COSALUD  - ASISTENCIA SANITARIA  - CIGMA  - MUTUACAT  -  ATLANTIDA  - VITAL SEGUROS  -  AXA  - GESTIMEDICA -  FISION  - DSALUS  - ASSA - ASEFA SALUD


Objectius

FISIOTERÀPIA

Mantenir o recuperar el benestar físic és l’objectiu principal de la fisioteràpia.

Per aconseguir-ho utilitzem diferents tècniques per tal de restablir l’equilibri del cos, que per causes físiques, emocionals, posturals o accidentals que l’han modificat.

Realització de diagnòstics i tractaments de fisioteràpia a nivell individual.

Disposem la de tecnologia més avançada

- Indiba Activ RT7

-Ultrasó Chattanooga

- Magnetoretapia Magum

- Parafina

- Electroestimulació 

Akademie – INDIBA Germany

OSTEOPATIA

És basa en què la salut és una estat complert de benestar físic, mental i social, i no només l'absència de malalties, i parteix d'unes bases essencials que són: El concepte osteopàtic, una filosofia pròpia, la interpretació de la biomecànica, la bioquímica, l'estat emocional de lapersona, el tacte i la clínica.

Tothom es pot beneficiar de l’osteopatia, no existeix límit d’edat, i abarca un gran ventall de patologies, com per exemple:

 • Dolors articulars i musculars
 • Mals de caps i migranyes
 • Marejos i vertígens
 • Ciàtiques
 • Lumbàlgies i cerviàlgies.
 • Raquiàlgies
 • Cervicobraquiàlgies
 • Lesions esportives (esquinços, luxacions,
 • Ruptures musculars…)
 • Dolors post quirúrgics...

fisioterapia ijsalut banyoles

 

FISIOTERAPIA BANYOLES

IJSALUT FISIO BANYOLES és un centre de fisioteràpia que us ofereix un ampli ventall de tractaments i un tracte acurat i personalitzat.