ew

IJSALUT Centre Salut Integral

Ronda Monestir Nº 90 Banyoles

972 57 35 33    [email protected]

 • Inicio
 • Fisioteràpia i Osteopatia

TRACTAMENTS

 

TRACTAMENT I REHABILITACIÓ DE LESIONS ESPORTIVES I LABORALS

Un esquinç, una contractura, una ruptura muscular, etc. tots hi estem exposats tan bon punt fem un esport i/o treballem exposats a riscos associats com la postura forçada, moviments repetitius i manipulació manual de cargues.

Seguir unes bones pautes per evitar-ho és molt important, però en el cas de patir-ho és clau recuperar aquella lesió el màxim possible, de la forma adequada i amb el temps pertinent per tal d’evitar reincidències futures.

MASSOTERÀPIA DESCONTRACTURANT

L'organisme es troba diàriament envoltat de tensions i agressions que provoquen sobre els teixits, òrgans, músculs i nervis, contractures que poden desencadenar en un procés àlgic. A més, el cansament o l'esforç intens i la manca d'exercici físic fa que el sistema muscular es congestioni.

Amb el massatge, distenem, relaxem, donem calor a les zones afectades, disminuïm el dolor, eliminem fatiga i descongestionem evitant la laxitud muscular. En definitiva, millorarem l'estat i evitarem que aquest procés vagi a més, fent notar al pacient una sensació de benestar i vitalitat.

REHABILITACIÓ PRE-POST QUIRÚRGICA

Una intervenció quirúrgica requereix una bona preparació prèvia per reforçar la musculatura relacionada, reeducar funcions errònies, minimitzar seqüeles, etc.

La rehabilitació posterior a la intervenció quirúrgica recupera el to muscular perdut, el balanç articular pre-intervenció, reeduca la marxa i tracta les cicatrius, entre d’altres. Tot això per garantir l’adaptació del cos i portar-lo al mateix nivell previ a la intervenció.

REEDUCACIÓ POSTURAL

A nivell postural poden haver-hi petites descompensacions que comporten un mal funcionalment global de la postura. Aquestes descompensacions a la llarga poden desencadenar dolors: si es prolonguen molt en el temps poden arribar a ser la causa de les lesions més importants.

Corregir això el més aviat possible és curar-se en salut.

TÈCNIQUES

Les  tècniques utilitzades s’orienten segons el tractament, tal com la teràpia manual, per treballar els teixits; la massoteràpia, per descontracturar i/o inhibir la musculatura; la cinesiteràpia activa i passiva, per treballar estiraments, exercicis actius, mobilitzacions passives; i l’electroteràpia antiàlgica, com el TENS, parafina, magnetoterapia ,ultrasó, diatèrmia, radiofreqûencia.

 

LLOGUER MAGNETOTERÀPIA + INFO  646875098
Magnum XL (4,5€ DIARIS)
Programes

46

Canals de sortida

2

Intensitat

400 Gauss de mitja totals

LLista de programes
 
Salut / Rehabilitació

Estètica / Fitness

Fisioteràpia

 

Mónica Anglada

 

Col.legiada 5166

Diplomada en Fisioteràpia

Formación

  Diplomada en fisioterapia en 2004 por la UVIC

  Fisioterapeuta col. 5166

  RPGista

  Especializada en fisioterapia del aparato locomotor, terapia manual, gerontopsicomotricidad y educación gestual

  Formación en los métodos Reeducación Postural Global-RPG, Stretching Global Activo, Feldenkrais, Kabat, punción seca y psicomotricidad

  Experiencia profesional en traumatología, reumatología, neurología, atención domiciliaria a enfermos con demencia y patología del aparato locomotor, grupos de soporte a familiares y talleres de memoria

 

 MONICA

 

Anna Perpinyà

 

Col.legiada 10948

Diplomada en Fisioteràpia

 

 IMG 20231227 191742

 

Laura Roura

 

Col.legiada 16424

Diplomada en Fisioteràpia

 

 

 

David Juanola

 

Col.legiat 9423

Diplomat en Fisioteràpia

 

Osteopata

 

 

 

 

 

David Juanola

Col.legiat 9423

Diplomat en Fisioteràpia

Osteopata

 

S'ATENEN MÚTUES :

MEDIFIATC  -  MONTEPIO  -  CASER  -  AGRUPACIÓ MÚTUA

MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA - MÚTUA INTERCOMARCAL

FISI-ON - MAPFRE  -  SANITAS  - COSALUD  - ASISTENCIA SANITARIA  - CIGMA  - MUTUACAT  -  ATLANTIDA  - VITAL SEGUROS  -  AXA  - GESTIMEDICA -  FISION  - DSALUS  - ASSA - ASEFA SALUD


Objectius

FISIOTERÀPIA

Mantenir o recuperar el benestar físic és l’objectiu principal de la fisioteràpia.

Per aconseguir-ho utilitzem diferents tècniques per tal de restablir l’equilibri del cos, que per causes físiques, emocionals, posturals o accidentals que l’han modificat.

Realització de diagnòstics i tractaments de fisioteràpia a nivell individual.

Disposem la de tecnologia més avançada

- Indiba Activ RT7

-Ultrasó Chattanooga

- Magnetoretapia Magum

- Parafina

- Electroestimulació 

Akademie – INDIBA Germany

 

 

OSTEOPATIA

És basa en què la salut és una estat complert de benestar físic, mental i social, i no només l'absència de malalties, i parteix d'unes bases essencials que són: El concepte osteopàtic, una filosofia pròpia, la interpretació de la biomecànica, la bioquímica, l'estat emocional de lapersona, el tacte i la clínica.

Tothom es pot beneficiar de l’osteopatia, no existeix límit d’edat, i abarca un gran ventall de patologies, com per exemple:

 • Dolors articulars i musculars
 • Mals de caps i migranyes
 • Marejos i vertígens
 • Ciàtiques
 • Lumbàlgies i cerviàlgies.
 • Raquiàlgies
 • Cervicobraquiàlgies
 • Lesions esportives (esquinços, luxacions,
 • Ruptures musculars…)
 • Dolors post quirúrgics...

fisioterapia ijsalut banyoles

 

FISIOTERAPIA BANYOLES

IJSALUT FISIO BANYOLES és un centre de fisioteràpia que us ofereix un ampli ventall de tractaments i un tracte acurat i personalitzat.