ew

IJSALUT Centre Salut Integral

Ronda Monestir Nº 90 Banyoles

972 57 35 33    info@ijsalut.com

Psicologia

Indira Herreros Serrat

Col.legiada núm 26292

psicologa

Llicenciada en Psicologia

Diplomatura d’Infermeria. Universitat d’Infermeria i Fisioteràpia Blanquerna. 
Postgrau d’Infermeria del Treball . Fundació Mutua Universal.
Títol d’expert universitari en nutrició i dietètica III . Fundació 

Curs “Direcció i Organització de serveis de residències geriàtriques”.
Curs bàsic de prevenció de legionel·losi .
Curs de Coaching mixta . 

s'atenen mútues: AGRUPACIO MUTUA, DKV, SANITAS, FIATC, MONTEPIO, MUTUA GENERAL DE CATALUNYA 

Psicoterapeuta Integradora i Especialista en Tècniques Grupals

Auriculoteràpia, Flors de Bach, Tapping i Metamòrfica

Psicologia Banyoles

Psicoteràpia Banyoles

 

psicologia ijsalut

S'ATENEN MÚTUES

FIATC, DKV, MUTUA GENERAL DE CATALUNYA, AGRUPACIO MUTUA, SANITAS, MAPFRE, MONTEPIO

 

IJSALUT Psicologia Banyoles

Objectius

 

En que consisteixen les nostres teràpies ?

Es descriu com una teràpia innovadora on es tracta al pacient com un tot, tenint en compte el seu estat cognitiu i el corporal en les diferents dimensions: física, energètica i orgànica. És una teràpia psicològica combinada amb tècniques Naturals, segons convingui, com el quiromassatge, la reflexologia, la relaxació, les Flors de Bach, la Fitoteràpia, l'auriculoteràpia, el tapping i la Metamòrfica.

Quins objectius tenim?

- Crèixer personalment

- Millorar la salut física i psíquica

- Trobar sortides a diferents trastorns psicològics

- Rebre suport en la resolució de conflictes d'índole diversa

- Cuidar-se augmentant la qualitat de vida

Quins serveis oferim?

Els serveis que oferim són opcions a totes aquelles persones que busquin ajuda i suport a diferents tipus de problemes que afecten la salut física i/o psíquica. Baixa autoestima, estrès, l'educació dels fills, dificultats de relació amb els altres, patiment de trastorns d'ansietat o depressius, contractures musculars, mala circulació, estrenyiment... són alguns dels casos més habituals que tractem. Oferim suport i tractament holístic a diferents tipus de problemes mitjançant la psicologia amb tècniques naturals. És una psicoteràpia única i pionera, que treballa com pensem, sentim i actuem i es complementa amb altres tècniques Naturals.

Et podem ajudar a donar suport i ajuda a diferents tipus de problemes que afectin la salut física i/o psíquica, com:

- Estrès

- Pors, fòbies, pànic i agorafòbia

- Augmentar l'autoestima

- Trastorns d'ansietat i afectius

- Depressió, distímia, trastorn bipolar

- Trastorn obsessiu-compulsiu

- Educació amb els fills

- Adquirir habilitats socials

- Suport en la resolució de conflictes (educatius, relacionals, laborals, etc) i ajudar-te a prendre decisions

- Problemes amb la parella

- Creixement personal, millora de la qualitat de vida i l'estat d'ànim

Cada opció terapèutica és pot dur a terme de manera independent i/o esporàdica o formant part d'un mateix procés. En aquest es poden combinar sessions diferents segons necessitats i demandes individuals. També gràcies a ser serveis portats per una mateixa terapeuta, és possible incloure diferents tècniques, si s'escau, en una mateixa sessió.L'objectiu és treballar el problema que es porta a consulta des de diferents enfocs i des de la seva arrel o causa actual de manera que s'aconsegueix fer-li front de manera òptima, segura i amb més rapidesa. És una manera de treballar innovadora, única i pionera on realment es tracta la persona com un tot, tenint en compte el seu estat cognitiu i el corporal en les diferents dimensions: física, energètica i orgànica.

 

psicologia ijsalut banyoles

IJSALUT Psicologia Banyoles Psicoterapia

TRACTAMENTS

Els terapeutes de IJ SALUT tenen un posicionament humanista, proper, d'igual a igual, i considera que la persona disposa del potencial per assolir allò que vol, només necessita que l'acompanyin en el procés i se li facilitin eines per trobar el camí.


S'utilitzen tècniques psicològiques per treballar la psique humana, i el quiromassatge, reflexologia i/o la inducció de sensacions per treballar l'aspecte més corporal (quan és necessari).

A més, el terapeuta, ofereix, si cal, altres alternatives naturals com la fitoteràpia, les Flors de Bach, l'auriculoteràpia o sessions específiques de tapping o tècnica metamòrfica.

En què consisteix el procés?

En primer lloc, es realitza una avaluació de l'estat psicològic de la persona enfocada en els problemes i/o preocupacions que l'han portat a consulta.

En segon lloc, es plantegen, conjuntament amb el pacient, els objectius a assolir que resoldran total o parcialment la problemàtica.

En tercer lloc, es planifica i porta a terme la teràpia utilitzant diferents tècniques, psicològiques d'orientació cognitiva-conductual i Naturals. Treballar des d'aquest enfocament implica donar importància a les nostres emocions, els nostres pensaments i les nostres actuacions per poder modificar allò intern que ens perjudica o que ens suposa un problema.

Per últim, un cop assolits els objectius, finalitza el programa i es fa un seguiment del cas.

En què em pot ajudar?

- Per tractar trastorns afectius i d'ansietat

- Suport i ajuda per modificar tot allò que ens preocupa i afecta la nostra salut física i psíquica

Tractaments en transtorns?

Depressió, Distímia, Trastorn Bipolar.

Ansietat i Estrès.

Pors, Fòbies, Pànic, Agorafòbia, TOC

Suport i ajuda?

Augmentar l'autoestima, millorar l'estat d'ànim, ajudar-te en la presa de decisions, adquirir habilitats socials per obtenir un suport en la resolució de tot tipus de conflictes: educatius, relacionals, laborals, parella

Tractaments:
Flors de Bach

Les Flors de Bach són essències florals o remeis vibracionals que es presenten en forma de tintures líquides i la seva funció és la de restablir l'equilibri emocional. NO són medicaments, no tenen olor ni sabor a la flor. Edward Bach era un metge anglès, bacteriòleg i creador de 38 elixirs per provocar efectes diferents.

El terapeuta realitza la fórmula personalitzada després d'una entrevista i una observació acurada, en molts casos utilitza també un qüestionari establert de Flors de Bach.

Les Flors de Bach es poden administrar a qualsevol edat i són compatibles amb qualsevol tipus de tractament i no produeixen cap efecte secundari. Pots demanar una consulta específica per trobar el teu remei a l'estat actual!

Tapping

El Tapping és una tècnica desenvolupada pel Dr. Roger Callaham a Estats Units a partir d'experiències amb els seus pacients.

Des del punt de vista del Tapping qualsevol problema és entès com un bloqueig energètic. És una tècnica senzilla, fàcil d'aplicar, on es busca el desequilibri energètic per posteriorment aconseguir que l'energia flueixi per tot el cos.

Amb el Tapping es pot treballar qualsevol problema i/o preocupació, però es farà sempre una avaluació inicial on el terapeuta valorarà la idoneïtat de la tècnica.

Tècnica metafòrica

És una eina de transformació personal basada en la reflexologia que es practica a les zones reflexes de la columna vertebral localitzades en els peus, les mans i al cap tot aplicant un suau massatge semblant a una carícia. Quan s'aplica s'alliberen els bloquejos energètics que es van produir en l'etapa prenatal, durant l'embaràs, el naixement i en el desenvolupament del part i que marquen les pautes emocionals subconscients que determinen la nostra manera d'estar, actuar i reaccionar.

Ens connecta directament amb totes les nostres potencialitats presents en el moment de la concepció, propiciant canvis d'actitud en relació a nosaltres mateixos i en conseqüència amb les nostres relacions personals, familiars i laborals, de manera que aconseguim més benestar, salut i harmonia en les nostres vides i al nostre entorn.

En situacions de crisi o conflictes personals, posa en evidència la causa profunda del conflicte, el que ens permetrà prendre les decisions adequades en cada moment, per recuperar la pau i l'equilibri interior. En qualsevol cas, ens ajuda a interioritzar, de manera que som capaços de trobar les solucions per nosaltres mateixos, a reconnectar amb la nostra pròpia essència, a conèixer-nos millor i valorar-nos adequadament.

 

IJSALUT PSICOLOGIA BANYOLES amb Indira Herreros Serrat Col 26292

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net